Üniversitemiz Fen Fakültesi Akademisyenleri ve TURKCELL TTECH, The Stevie Awards'ta Bronz Ödül Kazandı

Üniversitemiz Fen Fakültesi, Bilgisayar Bilimleri Bölümü Öğretim Üyeleri Dr. Öğr. Üyesi Tolga BERBER ve Dr. Öğr. Üyesi Uğur ŞEVİK’in 2021 yılında TURKCELL Teknoloji Araştırma ve Geliştirme A.Ş.(TTECH) ile başlatmış olduğu “NLP Tabanlı Madde Yönetimi, Sözleşme İnceleme ve Risk Tespiti” isimli Kontratlı Ar-Ge Projesi başarılı bir şekilde sonuçlandı.

Proje, bu yıl 61 ülkeden 3.700'den fazla adayın yarıştığı The Stevie® Awards 2023 International Business Awards yarışmasında "New Product Awards - Legal Solution" kategorisinde Bronz ödül almaya hak kazandı. Akademisyenlerimizi ve firmayı üniversite sanayi iş birliğine verdikleri katkılardan ötürü tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

31 Ağustos 2023