Üniversite Sanayi İş Birliği Faaliyetleri Kapsamında Firma Görüşmeleri Devam Ediyor!

Hızlı ve mukavemetli askeri deniz platformlarıyla bilinen ARES Tersanesi ile çevrimiçi tanışma toplantısı düzenlendi. KTÜ TTM Üniversite Sanayi İş Birliği Modül Koordinatörü Öğr. Gör. Beril DEĞERMENCİ, proje uzmanları Dilek İskender BALABAN ve Yalçın AYKUT’un katılım sağladığı toplantı kapsamında KTÜ TTM tanıtımı yapılarak üniversite sanayi iş birliği özelinde yapılabilecek ortak faaliyetler hakkında görüşme sağlandı. Ayrıca, gerçekleştirilen toplantıya KTÜ Sürmene Deniz Bilimler Fakültesi Gemi Makinaları İşletme Mühendisliği Bölümü’nden Doç. Dr. Emre PEŞMAN ve Dr. Öğr. Üyesi Hasan ÖLMEZ katılım sağlamış, üniversite sanayi iş birliğinde izlenecek yol hususunda görüşme sağlanmıştır.

29 Ocak 2024