Türkiye Ulusal Ajans Tarafından Düzenlenen Erasmus+ 2023 R1 Dönemi KA220 HED Proje Yönetim Toplantısına Katılım Sağlandı

Türkiye Ulusal Ajans koordinatörlüğünde düzenlenen ‘Erasmus+ 2023 R1 Dönemi KA220 HED Proje Yönetim Toplantısı’ Dicle Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilmiş olup, etkinliğe Üniversitemizin yürütücü olarak yer aldığı “Strengthening Technology Transfer Ecosystem through Innovative and Digital Approaches” ismiyle sunulan ve desteklenmeye hak kazanan proje kapsamında Merkezimiz’den Öğr. Gör. Emrah AYVAZ, Öğr. Gör. Sedanur KALYONCU, Öğr. Gör. İslam YILDIZ, Öğr. Gör. Gözde SAĞLAM ve Proje Uzmanı Müslüm Serhat ÜNVER katılım sağladı.

Etkinlik süresince, Ulusal Ajans KA220 HED proje uzmanları Elif Zeynep KARABAY ve Muhammet DEMİR, "Proje Yönetim Süreci" üzerine detaylı bir sunum gerçekleştirdi. Aynı zamanda, Ulusal Ajans KA220 HED proje uzmanı Ecem ONAT, "Hibe Yönetim Süreci ve Proje Sonuçları Platformu" konusunda katılımcılara önemli bilgiler aktarırken, Ulusal Ajans bilişim personeli Furkan KAYA, "Erasmus Başvuru Portalı" üzerine kapsamlı bir sunum gerçekleştirdi. Toplantının son oturumunda 2023 yılında Erasmus+ Programı KA2 Yükseköğretimde İş Birliği Ortaklıkları (KA220-HED) kapsamında proje kabulü alan üniversiteler, projelerinin tanıtım sunumlarını yaptılar.

11 Ocak 2024