haberler

"Su Ürünlerinde Katma Değerli Üretim: Ar-Ge ve Üniversite İş Birliği Fırsatları" Etkinliği Gerçekleştirildi

Merkezimiz tarafından düzenlenen Bilgi ve Deneyim Paylaşım Günleri etkinlik serisi kapsamında, “Su Ürünlerinde Katma Değerli Üretim: Ar-Ge ve Üniversite İş Birliği Fırsatları” başlıklı etkinlik gerçekleştirildi.

Polifish Deniz ve Su Ürünleri Genel Müdür Yardımcısı Talha ALTUN’un konuşmacı olarak yer aldığı Moderatörlüğünü Merkezimiz'den Proje Uzmanı Yalçın AYKUT’un yaptığı etkinlikte katılımcılar; sektördeki güncel eğilimler, yenilikçi uygulamalar ve üniversite iş dünyası iş birliklerinin sunduğu fırsatlara ilişkin kapsamlı bilgi edinme imkânı buldu.

Etkinlikte, su ürünleri sektörünün Türkiye’deki mevcut durumu ile dünyadaki güncel gelişmeler, yenilikçi üretim yaklaşımları ve sektörel dinamikler kapsamlı şekilde ele alındı. Ayrıca sektörün karşı karşıya olduğu temel sorunlar ve geleceğe yönelik yatırım eğilimleri üzerinde duruldu.

Talha ALTUN, konuşmasında firmanın mevcut faaliyetleri, karşılaştığı problemler ve planlanan yatırımlara ilişkin bilgiler paylaşırken, su ürünleri sektörünün üniversitelerden beklentilerini de katılımcılara aktardı. Bununla birlikte, üniversite iş dünyası iş birliği kapsamında izlenen süreçler, gerçekleştirilen çalışmalar ve elde edilen kazanımlar somut örneklerle ele alındı.

Etkinlik kaydına ulaşmak için TIKLAYINIZ.


11 Mayıs 2026