haberler

STEIDA Projesi Açılış Toplantısı Tüm Proje Partnerlerinin Katılımı ile Trabzon'da Gerçekleşti

Erasmus+ Programı kapsamında Avrupa Komisyonu tarafından desteklenen "Strengthening Technology Transfer Ecosystem through Innovative and Digital Approaches- STEIDA" Projesi "Açılış Toplantısı" 06.03.2024 tarihinde proje koordinatörü Karadeniz Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde Trabzon’da düzenlendi.

İlgili toplantıya Türkiye’den “Karadeniz Teknik Üniversitesi”, Bulgaristan’dan “Bulgaristan Ticaret ve Sanayi Odası”, İspanya’dan “Barselona Ticaret ve Sanayi Odası” ve Slovenya’dan “Jozef Stefan Enstitüsü” temsilcileri fiilen katılım sağlarken Hırvatistan’dan “Zagreb Üniversitesi” ve Slovakya’dan “Slovak Cumhuriyeti Bilimsel ve Teknik Bilgi Merkezi” temsilcileri hibrit olarak katılım sağladılar.

Proje koordinatörü temsilcilerinin açılış konuşmalarının ardından STEIDA projesinin ilerleyişi üzerine kapsamlı bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantı, projenin şimdiye kadar tamamlanan faaliyetlerinin yanı sıra gelecek adımların belirlenmesi ve projenin aksiyon planlarının değerlendirilmesi amacıyla düzenlendi. Ortaklar, projenin başarılı bir şekilde ilerlemesi için birlikte hareket etme ve iletişimde kalma konusunda kararlı bir tutum sergilediler. Birbirlerini destekleyerek ve bilgi paylaşımında bulunarak, STEIDA Projesi’nin amacına ulaşması için güçlü bir temel oluşturdular.

 


06 Mart 2024