haberler

SMART Youth Projesi Kapsamında Sanal Eğitim Kampları Düzenlenecektir !!!

Karadeniz Teknik Üniversitesi'ni temsilen Teknoloji Transferi Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin (KTÜ TTM) yürütücülüğünü üstlendiği, Aralık 2020 tarihinde başlayıp iki yıl sürecek olan ve 4 ülkeden (Türkiye, İrlanda, Bulgaristan ve Romanya) 6 ortağın (Karadeniz Teknik Üniversitesi, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası, Bulgaristan Ticaret ve Sanayi Odası, VUZF Üniversitesi-Bulgaristan, Galati Dunarea de Jos Üniversitesi-Romanya ve Atlantik Teknoloji Üniversitesi-İrlanda) yer aldığı “Stratejik Yönetim, Çeviklik ve Gençlik İçin Doğru Teknolojiler (SMART Youth)” Projesi; gençlerin girişimcilik becerilerinin geliştirilmesi, onların gerçek ve dijital dünya pazarına hazırlanması ve girişimciler için olası kriz durumlarına uyum sağlayabilen çevik bir işletme kurulması odaklı "Eğitim Müfredatı"nın oluşturulması amacıyla Avrupa Komisyonu tarafından Erasmus+ Programı (ref 2020-2-TR01-KA205-095914) kapsamında desteklenmektedir. Projenin hedef kitlesi; ‘Girişimciliğe ilgi duyan 18-29 yasları arasındaki gençler ve öğrenciler’, ‘Yükseköğretim Kurumları’ ve ‘Gençlik Eğitimi ile İş Geliştirme alanında faaliyet gösteren kuruluşlardır.

SMART Youth Projesi kapsamında; dijitalleşme yoluyla iş sürdürülebilirliği, kriz önleme ve yönetme konularında eğitim becerileri kazandırmayı amaçlayan “çevrim içi eğitim kampları” düzenlenecek ve proje ortağı ülkelerden ilgili şartları sağlayan en az 20 katılımcı eğitimlere katılmaya hak kazanacaktır.

SMART Youth Eğitim Kampları, girişimci olmak isteyen gençlerle öğrencilerin iş ortamında ve küresel ekonomik koşullarda risk, kriz ve değişim zamanlarına uyum sağlamak üzere ortaya yeni çıkan ihtiyaçlarına çözüm getirmeyi amaçlamaktadır.

Eğitim Kampları aşağıdaki konuları kapsayacak ve 6 gün sürecektir;

  • Dijital İşletme,
  • Mevcut Dijital İş Teknolojisi ve Çözümleri,
  • Dijital Pazarlama ve İletişim,
  • Dijital Veri ve Mevcut Teknoloji,
  • Gelişen ve Dijital Dönüşüm Teknolojisi,
  • Yönetişim, Risk ve Uyumluluk & Güven, Güvenlik, Gizlilik (GRC & TSP)

Çok uluslu çevrim içi eğitim kamplarına katılacak adaylardan beklenen nitelikler aşağıdaki gibidir:

18-29 yaş aralığında:

  • girişimcilikle ilgilenen gençler ve öğrenciler
  • genç girişimciler
  • start-up sahipleri

!!! Eğitim kampına eksiksiz katılan ve başarıyla tamamlayan tüm katılımcılar, altı SMART Youth proje ortağı tarafından imzalanan “Uluslararası Katılım Sertifikası’’ ile ödüllendirilecektir.

Son Başvuru Tarihi 21 Ağustos 2022!

(Adayların) Seçim Tarihi 26 Ağustos 2022’dir!

Çevrim İçi Eğitim Kampları, toplam 6 gün olmak üzere

31.08.2022-02.09.2022

ve

13.09.2022-15.09.2022

tarihleri arasında gerçekleştirilecektir!

Çalışma dil(ler)i: İngilizce

Bu eğitim kampı Türkiye, Bulgaristan, İrlanda ve Romanya'dan katılacak 80 katılımcı içindir.

Erişilebilirlik bilgisi: Bu etkinlik ve mekân, engelli kişiler için uygundur.

Ücret: Ücretsiz

ŞİMDİ BAŞVURUN!

İletişim için TIKLAYINIZ

 


28 Temmuz 2022