Prof. Dr. Ertuğrul BİLGİLİ'nin İkincil Öneren Olarak Yer Aldığı COST Aksiyonu Yürürlüğe Girdi

25 ülkeden araştırmacıların yer aldığı ve Türkiye’yi temsilen Üniversitemiz Orman Fakültesi Orman Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ertuğrul BİLGİLİ’nin “İkincil Öneren” (Secondary Proposer) olarak konsorsiyumda yer aldığı “CA22164 - european Network on Extreme fiRe behaviOr (NERO)” başlıklı COST Aksiyon başvurusu desteklenmek üzere kabul edilmiştir.

Aynı aksiyona Yönetim Komitesi Üyesi (MC) olarak da atanan akademisyenimize çalışmalarında başarılar dileriz.

*Sizler de çalışma alanlarınız, geçmişte yürüttüğünüz ve/veya mevcut durumda yürüyen çalışma, proje ve tez konularınızla uyumlu olduğunu düşündüğünüz aksiyonlara dahil olmak için Merkezimiz ile iletişime geçebilirsiniz. COST Programı ve ilgili aksiyonlara dahil olabilmeniz için izlenecek yol hakkında sizlere bilgi vereceğimizi ve KTÜ TTM olarak bu süreçteki bütün aşamalarda sizlere destek olmaktan memnuniyet duyacağımızı belirtir, saygılar sunarız.

13 Aralık 2023