KTÜ TTM ve KTÜ KM İş Birliğiyle ''Üniversite Öğrencilerine Yönelik TÜBİTAK Burs Programları'' Bilgilendirme Etkinliği Gerçekleştirildi

KTÜ TTM ve KTÜ Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi iş birliğiyle düzenlenen “Üniversite Öğrencilerine Yönelik TÜBİTAK Burs Programları” Bilgilendirme Etkinliği Öğr. Gör. Gözde SAĞLAM tarafından gerçekleştirilmiştir.

Etkinlikte üniversitelerde öğrenim görmekte olan lisans öğrencilerine, projeler yoluyla araştırma yapmaya teşvik etmek amacıyla oluşturulan TÜBİTAK 2209 A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Desteği ve TÜBİTAK 2209 B Üniversite Öğrencileri Sanayiye Yönelik Araştırma Projeleri Programlarının başvuru koşulları, başvuru formunun nasıl doldurulması gerektiği ve başvuru sisteminin yanı sıra üniversite öğrencilerinin faydalanabileceği diğer destek programları hakkında bilgilendirme yapılmıştır.

Programlar hakkında detaylı bilgi ve destek almak isteyen lisans/ön lisans öğrencilerimiz KTÜ TTM ile iletişime geçebilir.

26 Mayıs 2023