HAKKIMIZDA
KTÜ TTM Tarafından Düzenlenen "Bilgi ve Deneyim Paylaşım Günleri" Girişimcilik Konusu ile Devam Etti!
Karadeniz Teknik Üniversitesi Teknoloji Transferi Uygulama ve Araştırma Merkezi (KTÜ TTM) tarafından düzenlenen etkinlikte, girişimcilik alanında bilgi ve deneyim paylaşımı yapıldı. Etkinlikte, Endoart Yazılım şirketi kurucusu Doç. Dr. Serdar DURAK ve Gemasan şirketi kurucu ortağı Kadir YAZICI konuk olarak yer aldı. Moderatörlüğünü KTÜ TTM Şirketleşme ve Girişimcilik Modül Koordinatörü Proje Uzmanı Eren YILMAZ’ın üstlendiği etkinlik çevrim içi olarak gerçekleştirildi.
Etkinlikte, girişimcilik süreçleri, deneyimler ve başarı hikayeleri paylaşılırken, katılımcılar değerli bilgiler edinme ve sektördeki uzmanların tecrübelerini dinleme fırsatı buldular. Etkinlik katılımcıların sorularının cevaplanması ile tamamlandı.
Etkinlik kaydına ulaşmak için TIKLAYINIZ.
17 Ocak 2025
TÜBİTAK KUTUP-1001 Programı
21 Mayıs 2025
Söz konusu Aksiyonlarla ilgili detaylar ve Aksiyon Mutabakat Zabıtları (Memorandum of Understanding) 12 Haziran 2025 tarihi itibariyle COST web sayfasında yayınlanacaktır.
21 Mayıs 2025
"Doğu Karadeniz Yeşil İnovasyon Ağı" projesinin ilk paydaş toplantısı KTÜ TTM?de gerçekleştirildi.
20 Mayıs 2025
Bilgi ve Deneyim Paylaşım Günleri
16 Mayıs 2025
Bilgi ve Deneyim Paylaşım Günleri
09 Mayıs 2025
Bakır-Çinko Sanayi ve Tic. A.Ş. firmasına yerinde ziyaret yapıldı.
08 Mayıs 2025
DARICA UN firması yerinde ziyaret edilerek yalın dönüşüm süreçlerine yönelik ön değerlendirme ve proje planlama toplantısı gerçekleştirildi.
06 Mayıs 2025
Doğu Karadeniz Yeşil İnovasyon Ağı
06 Mayıs 2025