haberler

KTÜ TTM Tarafından DOKAF'24 Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı'na Katılım Sağlandı

8 - 9 Ocak 2024 tarihlerinde Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinatörlüğünde, Karadeniz Teknik Üniversitesi’nin 4. kez ev sahipliği yaptığı DOKAF’24 Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı etkinliğinde KTÜ TTM gençlerle bir aradaydı. Teknoloji Transferi ekosisteminde gençlerin erken farkındalıkla henüz iş dünyasına atılmadan mezuniyet sonrası hayata başarılı bir girişimci olarak adım atmalarını sağlayacak projecilik kültürü, girişimcilik destekleri ve fikri ve sınai mülkiyet haklarını kapsayan içerikler paylaşıldı..

Öğrenim hayatlarının lise, lisans, yüksek lisans ve doktora seviyelerinde olan gençlerimize iş hayatında kariyer fırsatları arasında üniversitelerin Teknoloji Transfer Merkezleri’nin bir parçası olmalarına yönelik yetenek geliştirme, beceri kazanma, staj imkanları ve meslek edinme tüyoları aktarıldı.

Üniversite Sanayi iş Birliği uzmanlarımız tarafından iş birliği içerisinde olduğumuz firmaların yanı sıra yeni dönem iş birliklerine yönelik görüşmeler sağlandı.

‘Yetenek Her Yerde’ temasıyla bölgemizdeki genç girişimci potansiyelinin arttırılmasına katkı sağlayan Bölgesel Kariyer Fuarı’nda bulunan gençlerimize yönelik hazırlanan öğrenciler için Lisans Öğrencilerine Yönelik Destek Programları Broşürü yayınımıza göz atabilir, siz gençler için sağlanan kurum desteklerine KTÜ TTM ayrıcalığıyla erişebilirsiniz.

Lisans Öğrencilerine Yönelik Destek Programları Broşürü'ne ulaşmak için TIKLAYINIZ.

       

       

           

       

        

       

       

 

 


09 Ocak 2024