KTÜ TTM İç Paydaş ve Dış Paydaş Toplantıları Yapıldı!

KTÜ Ar-Ge'den sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil İbrahim OKUMUŞ’ un katılımıyla ve Teknoloji Transfer Merkezi Müdürümüz Doç. Dr. Oktay YILDIZ’ın sunumuyla ISO 9001:2015 kalite belgesi uyarınca iç paydaş dış paydaş toplantıları gerçekleştirildi. Yapılan toplantılara Dış paydaşlardan Trabzon Valiliği, Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Ortahisar Belediyesi, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası, Gümüşhane Üniversitesi TTO, Artvin Üniversitesi TTO, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi TTO, Giresün Üniversitesi TTO, Trabzon Üniversitesi TTO, Ordu Üniversitesi TTO, Avrasya Üniversitesi TTO, KOSGEB, Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği, Trabzon Teknokent ve TKDK yöneticileri ve Temsilcileri katıldı. Ayrıca iç paydaş toplantısına üniversitemizin uygulama ve araştırma merkezlerinin yanı sıra Kariyer Merkezi, BAP, Uzem, Sem ve rektörlüğe bağlı diğer birimlerin yönetici ve temsilcileri katıldı. Toplantılarda öncelikle merkezimizin yıllık faaliyetleri paydaşlara aktarıldı. Sonrasında yapılacak faaliyetler, çoklu işbirlikleri, izlenecek adımlar ve gelecek yıl için planlama ve koordinasyon konuları konuşuldu.

10 Aralık 2020