haberler

KTÜ TTM 2023 Yılı Dış Paydaş ve İç Paydaş Toplantıları Gerçekleştirildi!

KTÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil İbrahim OKUMUŞ’un açılış konuşması ve KTÜ TTM Müdür Vekili Öğr. Gör. Emrah AYVAZ’ın sunumlarıyla 22.12.2023 tarihinde, ISO 9001:2015 kalite belgesi uyarınca KTÜ TTM dış paydaş ve iç paydaş toplantıları TTM Seminer Salonunda gerçekleştirilmiştir.

Yapılan toplantılara KTÜ TTM dış paydaşlarından Trabzon Valiliği, Trabzon Üniversitesi, Trabzon Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi, Trabzon Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu, Trabzon Ticaret Borsası, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası ve Artvin Çoruh Üniversitesi temsilcileri katılım gösterdi. Düzenlenen iç paydaş toplantısına ise Üniversitemiz Dekanlıkları, Yapı İşleri ve Teknoloji Daire Başkanlığı, Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi, Çevre Sorunları UYGAR, Deprem ve Yapı Sağlığı UYGAR ve Heyelan UYGAR gibi uygulama ve araştırma merkezlerinden yönetici ve temsilciler katılım gösterdi.

KTÜ TTM Müdür Vekili Öğr. Gör. Emrah AYVAZ’ın, Merkezimizin 2023 yıllık faaliyetleri hakkında katılımcılara bilgi aktardığı toplantılarda tüm paydaşların interaktif katılımıyla; ilerleyen dönemde KTÜ TTM süreçlerinin geliştirilmesi, bölge kalkınmasının paydaş iş birlikleriyle planlanması hususlarında fikir ve öneriler görüşülmüş, KTÜ TTM süreçlerinin iyileştirilmesi adına değerlendirme anketleri uygulanmıştır.


27 Aralık 2023