HAKKIMIZDA
YAYINLAR
KTÜ Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğrencilerine ''TÜBİTAK 2209 A/B Programları Çevrimiçi Bilgilendirme Etkinliği'' Düzenlendi


KTÜ Teknoloji Transferi Uygulama ve Araştırma Merkezi (KTÜ TTM) ve KTÜ Elektrik-Elektronik Mühendisliği iş birliğiyle; “TÜBİTAK 2209 A/B Programları Çevrimiçi Bilgilendirme Etkinliği” Proje Uzmanı M. Serhat ÜNVER tarafından gerçekleştirilmiştir. Etkinlikte üniversitelerde öğrenim görmekte olan lisans öğrencilerini, projeler yoluyla araştırma yapmaya teşvik etmek amacıyla oluşturulan TÜBİTAK 2209 A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Desteği ve TÜBİTAK 2209 B Üniversite Öğrencileri Sanayiye Yönelik Araştırma Projeleri Programlarının başvuru koşullarının ve detaylarının yanı sıra, lisans öğrencilerinin faydalanabilecekleri diğer programların da detayları paylaşılmıştır.
Programlar hakkında detaylı bilgi ve destek almak isteyen öğrencilerimiz KTÜ TTM ile iletişime geçebilir.
19 Nisan 2023
Merkezimiz ile Nanomik Biyoteknoloji Anonim Şirketi arasında üniversite iş dünyası iş birliği kapsamında tanışma toplantısı gerçekleştirildi.
10 Mart 2026
Merkezimiz ile Kütahya Entegre Kağıt San. ve Ticaret A.Ş. arasında üniversite iş dünyası iş birliği kapsamında görüşme gerçekleştirildi.
09 Mart 2026
Bilgi ve Deneyim Paylaşım Günleri
09 Mart 2026
Merkezimiz ile Kahramanmaraş Kağıt Sanayi ve Ticaret A.Ş. arasında üniversite iş dünyası iş birliği kapsamında görüşme gerçekleştirildi.
09 Mart 2026
Merkezimiz ile Çilek Mobilya A.Ş. arasında üniversite iş dünyası iş birliği kapsamında bir tanışma toplantısı gerçekleştirildi.
09 Mart 2026
Bilgi ve Deneyim Paylaşım Günleri
27 Şubat 2026
Erasmus+ Proje Geliştirme Mentörlük Günleri
25 Şubat 2026
Bilgi ve Deneyim Paylaşım Günleri
20 Şubat 2026
Merkezimiz tarafından araştırmacılara yönelik bilgilendirme etkinliği düzenlendi.
18 Şubat 2026
Erasmus+ Proje Geliştirme Mentörlük Günleri
17 Şubat 2026