HAKKIMIZDA
Girişimcimiz TÜBİTAK BiGG Programı Kapsamında Destek Almaya Hak Kazandı!
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi Bölümü öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Ayşe DEMİRBAŞ’ın, “Sıfır Atık Kapsamında Balık Deri ve Kılçığından Yerli Protein Tozu ve Jelatin Elde Edilmesi” başlıklı projesi, TÜBİTAK BiGG Girişimcilik Destek Programı kapsamında desteklendi.
Projesi desteklenen girişimcimizi ve proje ekibini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.
Proje Ekibi:
Doç. Dr. Barış KARSLI – Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi Bölümü (RTEÜ)
03 Ocak 2024
TÜBİTAK 1001 ''Cumhuriyetimizin 100. Yılı Özel Çağrısı'' Proje Desteği
25 Nisan 2024
TÜBİTAK 1001 ''Cumhuriyetimizin 100. Yılı Özel Çağrısı'' Proje Desteği
25 Nisan 2024