HAKKIMIZDA
YAYINLAR
Doç. Dr. Selcen ÇELİK UZUNER COST Programına Çalışma Grubu Üyesi (WG) Olarak Atandı
Üniversitemiz Fen Fakültesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Selcen ÇELİK UZUNER, COST Programı’nın “CA21169 - Information, Coding, and Biological Function: the Dynamics of Life (DYNALIFE) aksiyonuna Çalışma Grubu Üyesi (WG) olarak atanmıştır.
Akademisyenimize aksiyondaki çalışmalarında başarılar dileriz.
*Sizler de çalışma alanlarınız, geçmişte yürüttüğünüz ve/veya mevcut durumda yürüyen çalışma, proje ve tez konularınızla uyumlu olduğunu düşündüğünüz aksiyonlara dahil olmak için Merkezimiz ile iletişime geçebilirsiniz. COST Programı ve ilgili aksiyonlara dahil olabilmeniz için izlenecek yol hakkında sizlere bilgi vereceğimizi ve KTÜ TTM olarak bu süreçteki bütün aşamalarda sizlere destek olmaktan memnuniyet duyacağımızı belirtir, saygılar sunarız.
15 Kasım 2022
TÜBİTAK 1002-A Hızlı Destek Modülü
19 Haziran 2025
"Sürdürülebilir Bir Geleceğe Doğru: Duyarlı Girişimciler Okulu" projesinde lise öğrencilerine yönelik uygulamalı girişimcilik eğitimi gerçekleştirdi.
19 Haziran 2025
Yüksek Fotokatalitik Etkiye Sahip Suda Çözünebilen Nikel (II) Ftalosiyanin
17 Haziran 2025
Bilgi ve Deneyim Paylaşım Günleri
16 Haziran 2025