HAKKIMIZDA
Akademisyenimize TÜBİTAK Proje Desteği
Üniversitemiz Maçka Meslek Yüksekokulu Gıda İşleme Bölümü öğretim üyesi Öğr. Gör. Mehtap ER KEMAL'in "Soya içeceği ve inek sütünden üretilen peynirlerin LC-QTOF-MS ile peptitlerinin sekans (dizi) ve in silico analizleri" başlıklı projesi TÜBİTAK 1002 – B “Acil Destek Modülü Programı” kapsamında desteklenmiştir.
Projesi desteklenen akademisyenimizi ve proje ekibini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.
Proje Ekibi:
Prof. Dr. Hasan TEMİZ – (OMÜ)
01 Aralık 2022
Üniversite Öğrencilerine Yönelik TÜBİTAK Burs Programları
18 Mart 2024
Bilgilendirme Etkinliği
15 Mart 2024