haberler

70 Yeni COST Aksiyonu Onaylandı!

 

Alanlarında uzman araştırmacıların uluslararası platformlarda çeşitli mobilite destekleri ile bir araya gelmesi için önemli araçlar ve fırsatlar sunan COST Programı kapsamında ‘70 Yeni Aksiyon’ onaylandı.

Araştırmacıların, kısa dönemli bilimsel ziyaret programlarına ve uluslararası bilimsel etkinliklere katılmaları, ortak yayınlar hazırlamaları ve en önemlisi uluslararası projele konsorsiyumlarına dahil olmalarına olanak sağlayan COST programı kapsamında yeni yürürlüğe girecek Aksiyonlarla ilgili özet bilgilerin bulunduğu Aksiyon Kitapçığı’na ulaşmak için buraya tıklayınız.

Söz konusu Aksiyonlarla ilgili detaylar “9 Haziran 2023” tarihi itibariyle COST Web Sayfasında yayınlanacak olup, aksiyonlara atamalar ve başvurular bu tarih itibariyle gerçekleştirilebilecektir.  Detaylı bilgi için buraya tıklayınız.

KTÜ TTM, önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da Üniversitemiz akademisyenlerinin kurumsal e-posta adreslerine tüm aksiyonlara dair özet ve anahtar kelime bilgilerini içeren dokümanı iletecektir. İlgilenen ve aksiyonlara dahil olma süreçlerinde destek talep eden araştırmacılarımız Merkezimiz ile temasa geçebilirler.


18 Mayıs 2023