etkinlikler

Nisan

Üniversitemizde Düzenlenecek " Ufuk Avrupa ve Uluslararası Proje Konsorsiyumlarına Dahil Olma Araçları Bilgilendirme Etkinliği"ne Davetlisiniz

Avrupa Birliği'nin en büyük araştırma ve yenilik programı olan 76 Milyar Avro bütçeli Ufuk 2020 (Horizon 2020) programı 2020 yılı sonu itibari ile tamamlanmıştır. Ülkemiz son programdan yaklaşık 291 Milyon Avro destek almayı başarmıştır. Ufuk 2020 Programının devamı niteliğinde 2021-2027 yılları arasında uygulanacak olan yeni çerçeve programı Ufuk Avrupa olarak adlandırılmış olup yaklaşık 95,5 Milyar Avro bütçeye sahiptir.

Bu bağlamda Üniversitemizin ve siz değerli akademisyenlerimizin Ufuk Avrupa programında Ufuk 2020 programına kıyasla daha etkin şekilde yer almasını desteklemek amacıyla Karadeniz Teknik Üniversitesi Teknoloji Transfer Merkezi’nden Öğr. Gör. Emrah AYVAZ tarafından, Üniversitemiz özelinde çevrimiçi Ufuk Avrupa ve Uluslararası Proje Konsorsiyumlarına Dahil Olma Araçları Bilgilendirme Günü düzenlenecektir.

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI'nın'nın açılışını yapacağı etkinlik 15.04.2021 Perşembe günü 11:00-12:30 saatleri arasında düzenlenecektir.

Kayıt İçin Tıklayınız: /tto-kayit

* Etkinlik katılım bağlantısı kayıt esnasında kullandığınız e-posta adresinize etkinlik öncesinde iletilecektir.

UFUK Avrupa’nın yanısıra diğer tüm uluslararası fonlardan daha etkin faydalanabilmek ve dahil olunabilecek konsorsiyumlar, networkler, ortak arama platformları vb. hakkında bilgi sahibi olabileceğiniz etkinliğe katılımınızı bekler, iyi çalışmalar dileriz.

KTÜ TTM