etkinlikler

TÜBİTAK BİDEB Burs Programları Bilgilendirme Etkinliği

Üniversitemiz lisans, lisansüstü öğrencileri ve doktora sonrası araştırmacılarına yönelik TÜBİTAK BİDEB BURS programları ile ilgili TÜBİTAK BİDEB Başkan Yardımcısı Nursel ÜSTÜNSOY’un konuşmacı olarak katılacağı, 2 oturumdan oluşan bilgilendirme etkinlikleri düzenlenecektir.

1. Oturum: “Lisans Öğrencilerine Yönelik BİDEB Burs Programları” 26 Mayıs 2022 Perşembe saat 13.30-14.30 saatleri arasında, Prof. Dr. Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi, Fahri Kuran Salonu'nda yüz yüze gerçekleştirilecektir.

2. Oturum: “Lisansüstü Öğrencileri ve Doktora Sonrası Araştırmacılara Yönelik BİDEB Burs Programları” 26 Mayıs 2022 Perşembe saat 15.00-16.00 saatleri arasında, Prof. Dr. Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi, Fahri Kuran Salonu'nda yüz yüze gerçekleştirilecektir.

Tüm öğrencilerimizin ve akademisyenlerimizin etkinliklere katılımlarını bekleriz.

ktüttm