Şubat

TÜBİTAK BİÇABA-Birlikte Çalışıp Birlikte Başaracağız Programı Kapsamı Genişletildi!

KTÜ TTM

Programdan faydalanabilecek bursiyer koşullarında güncelleme yapılmış olup aşağıdaki koşullardan en az birini sağlıyor olmak gerekmektedir.

• Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa illerindeki üniversitelerde lisans, tezli yüksek lisans veya doktora derecesi veren bir programda kayıtlı öğrenci olmak ya da bu illerde ikamet eden doktora derecesini almış araştırmacı olmak,
  • Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa illeri dışındaki üniversitelerde öğrenimlerine devam eden ancak depremden doğrudan etkilenen lisans öğrencisi, yüksek lisans öğrencisi, doktora öğrencisi ya da doktora sonrası araştırmacı olmak.

Program başvuruları aşağıdaki başvuru takvimine göre tamamlanacaktır.

• Proje Yürütücüsü Bilgi Girişi: 13-24 Şubat 2023
  • Öğrenci-Doktora Sonrası Araştırmacı Başvuruları: 1-10 Mart 2023
  • Proje Yürütücüsü Değerlendirmesi: 15-20 Mart 2023

Detaylı bilgi için TIKLAYINIZ.