Ağustos

KÖK 2022 Başvuruları 8 Ağustos'ta Başlıyor!

KTÜ TTM

Hayali Savunma Sanayii olup; Savunma Sanayii kültürünü yerinde öğrenmek ve kendini geliştirip potansiyelini açığa çıkarmak isteyen, ilgili fakültelerin mühendislik ve temel bilimler bölümlerinde 1. sınıfı tamamlayıp 2. sınıfa başlayacak olan öğrencilerimiz için KÖK 2022 başlıyor!

KÖK Programı, T.C. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığının bir projesi olarak yurt içindeki üniversitelerin ilgili mühendislik ve temel bilimler bölümlerinde ikinci sınıfa geçmiş olan öğrencilerin kabul edildiği ve bu öğrencilere yönelik 3 yıl süreyle detayları belirtilen alt programların yürütüleceği bir öğrenme, gelişim, mentorluk ve destek programıdır.

KÖK Programı Başvuru ve Değerlendirme Takvimi

KÖK Programı’nın Başvurularının Vizyoner Genç Platformu Üzerinden Açılması ve Başvuru) Kılavuzunun Duyurulması

8 Ağustos 2022

KÖK Programı Son Başvuru Tarihi

04 Eylül 2022

Değerlendirme Süreci

Eylül - Ekim 2022

KÖK Programı’nın Başlangıç Tarihi

Ekim 2022

Programın ayrıntılarını incelemek için tıklayınız.