TÜBİTAK BİDEB Burs Programları Bilgilendirme Etkinliği

Üniversitemiz lisans, lisansüstü öğrencileri ve doktora sonrası araştırmacılarına yönelik TÜBİTAK BİDEB BURS programları ile ilgili TÜBİTAK BİDEB Başkan Yardımcısı Nursel ÜSTÜNSOY’un konuşmacı olarak katılacağı, 2 oturumdan oluşan bilgilendirme etkinlikleri düzenlenecektir.

1. Oturum: “Lisans Öğrencilerine Yönelik BİDEB Burs Programları26 Mayıs 2022 Perşembe saat 13.30-14.30 saatleri arasında, Prof. Dr. Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi, Fahri Kuran Salonu'nda yüz yüze gerçekleştirilecektir.

2. Oturum: “Lisansüstü Öğrencileri ve Doktora Sonrası Araştırmacılara Yönelik BİDEB Burs Programları” 26 Mayıs 2022 Perşembe saat 15.00-16.00 saatleri arasında, Prof. Dr. Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi, Fahri Kuran Salonu'nda yüz yüze gerçekleştirilecektir.

Tüm öğrencilerimizin ve akademisyenlerimizin etkinliklere katılımlarını bekleriz.