Karadeniz Teknik Üniversitesi ve Trabzon Silah Sanayi A.Ş., TÜBİTAK’ın 2244 Sanayi Doktora Programı Kapsamında Tam Motive Doktora Öğrencileri Arıyor!

Program, yüksek nitelikli insan kaynağına ihtiyaç duyan sektörlerde çalışma imkânı sağlamaktadır. Kabul alan öğrencilere hem Karadeniz Teknik Üniversitesi hem de Trabzon Silah Sanayi tarafından tahsis edilecek danışmanlar rehberlik edecektir.

Doktora öğrencilerinin Karadeniz Teknik Üniversitesi’ndeki eğitimleri boyunca elde edeceği avantajlar;

• Bursiyer ücreti: Aylık 4500 TL
  • Konaklama: KTÜ Sosyal Tesislerinde %50 indirimli konaklama
  • Yurtdışı öğrenimi: TÜBİTAK tarafından başarı kriterlerini sağlayan öğrenciler için 6 aya kadar eğitim fırsatı sağlanmaktadır.
  • İstihdam: Firma bünyesinde en az 3 yıl istihdam fırsatı
  • Diğer avantajlar: Kampüs içerisinde paylaşımlı ofis, ücretsiz kütüphane erişimi, Kampüs bünyesinde profesyonel kariyer gelişim seminer ve ortak çalışma imkânı

Araştırma alanları

• Balistik
  • Dinamik Sistemlerin Modellenmesi ve Benzetimi
  • Hafif silahlara yönelik eklemeli imalat teknolojilerinin kullanımı

İlgili Doktora Programları

• Makine Mühendisliği

Akademik Danışmanlar:

Prof. Dr. Gençağa PÜRÇEK

Prof. Dr. Hasan GEDİKLİ

Doç. Dr. Ömer Necati CORA

Not: Programa dahil olabilmek için doktoranın Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde yapılacak olması gerekmektedir. Farklı üniversitelerden doktora aşamasında başvuru ve yatay geçiş işlemleri için Karadeniz Teknik Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü ile iletişime geçilmesi gerekmektedir.

Son Başvuru Tarihi: 3 Ağustos 2021

TÜBİTAK 2244 Programı hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için: https://www.tubitak.gov.tr/tr/burslar/lisansustu/egitim-burs-programlari/2244/icerik-duyurular

E-posta: ktutto@ktu.edu.tr

Tel: 0462 377 1691 – 92

Online başvuru için: ktutto@ktu.edu.tr adresine aşağıda yer alan belgeler ile ön başvuru yapmanız gerekmektedir.

CV, ALES ve Dil Belgesi