haberler

KTÜ Trabzon Meslek Yüksekokulu Mezuniyeti Büyük Bir Coşkuyla Kutlandı

Trabzon Meslek Yüksekokulu 33. Mezuniyet Töreni Karadeniz Teknik Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezinde 04 Temmuz 2023 tarihinde gerçekleştirildi.
Mezuniyet törenine Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil İbrahim OKUMUŞ, Arsin Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Yakup HEYAL, Akçaabatlılar Vakfı Başkanı Sayın Yaşar ERBAŞARAN ile çok sayıda davetli katıldı.

Tören başlamadan önce davetliler ve öğrencilere Üniversitemiz, Meslek Yüksekokulumuz ve Bölümlerimizi tanıtan slayt gösterisi sunuldu.

Törende, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İlhan DENİZ açılış konuşmasını gerçekleştirdi.

Açılış konuşmasının ardından Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Halil İbrahim OKUMUŞ, Arsin Meslek Yüksekokulu’nda görevli Öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Yakup HEYAL ve Akçaabatlılar Vakfı Başkanı Yaşar ERBAŞARAN konuşmalarını gerçekleştirdi. 

Konuşmaların ardından İmece Halk Oyunları ekibi horon gösterisini gerçekleştirdi.

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı 33.dönem mezunları arasında dereceye giren öğrencilerden; 
Okul Birincisi, El Sanatları Bölümü öğrencisi Şahide POLAT, 
Okul İkincisi, El Sanatları Bölümü öğrencisi Saliha TOPALOĞLU, 
Okul Üçüncü, El Sanatları Bölümü öğrencisi Gülşah UZUN oldu.
 

Dereceye giren öğrencilere plaketleri Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Halil İbrahim OKUMUŞ, Müdürümüz Prof. Dr. İlhan DENİZ ve Akçaabatlılar Vakfı Başkanı Yaşar ERBAŞARAN tarafından takdim edildi.  Ayrıca dereceye giren
İlk üç öğrenciye Akçaabatlılar Vakfı tarafından hediye çekleri takdim edildi.

Meslek Yüksekokulumuz Birincisi Şahide POLAT mezunlar adına konuşma gerçekleştirerek duygu ve düşüncelerini dile getirdi.

Daha sonra tüm  bölümlerin akademik kadrosu ve öğrencileri sahneye davet edilerek öğrencilere diplomaları ve okulumuzdaki mevcut programlarda dereceye giren öğrencilere plaketleri ile Sinaner Holdingin  desteği ile hazırlanan hediyeleri bölüm akademisyenleri tarafından takdim edildi.

Tören; mezuniyet andının okunması, kep atma ve toplu resim çektirilmesinin ardından sona erdi.

Mezun olan ve dereceye giren sevgili öğrencilerimizi tebrik eder, bundan sonraki hayatlarında başarı ve mutluluk dileriz.

Mezuniyet törenimizin gerçekleşmesinde katkısı olan Meslek Yüksekokul öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Dr. Ercan SİNANER’e, yıl boyunca gerek okulumuz gerek öğrencilerimize desteğini esirgemeyen Akçaabat Belediyesi’ne  ve Akçaabatlılar Vakfı Başkanı Yaşar ERBAŞARAN'a şükranlarımızı sunarız.

Mezuniyet töreni için fedakarca çalışan Öğr. Gör. Seda AKYAZ ALAÇAM, Öğr. Gör. Elif Tüba KARATAŞ, Öğr. Gör. Volkan GANGAL, Öğr. Şeyma AYMAZ ve  Öğr. Gör. Nermin SARAL’a  emeklerinden dolayı teşekkürlerimizi sunarız.

 


05 Temmuz 2023