Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Üyesi Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN, Rektörümüzü Ziyaret Etti

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Üyesi Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN, Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI ile bir araya geldi.

Rektör Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI’nın, YÖK Üyesi Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN’ı makamında ağırladığı ziyaret çerçevesinde, yükseköğretim kurumlarının başarıları noktasında ortak bilinç ile hareket etmenin önemine vurgu yapılarak üniversiteler arası sürdürülebilir iş birlikleri ve Üniversitemizin de aralarında yer aldığı Araştırma Üniversiteleri tarafından uygulamaya konan projeler üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu.

Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI'nın, YÖK Üyesi Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN’a nazik ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ettiği ziyaret, hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından sona erdi.

Akademik kariyerine 1995 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde, Araştırma Görevlisi olarak başlayan Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN, akademide çeşitli görevlerde bulunduktan sonra Üniversitelerarası Kurul Kararı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN’ın onayı ile 10 Haziran 2022 tarihinde YÖK üyeliğine atandı.

08 Aralık 2023