haberler

YÖKAK Başkanı Prof. Dr. Ümit KOCABIÇAK, Üniversitemizi Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI, Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Başkanı Prof. Dr. Ümit KOCABIÇAK’ı makamında ağırladı.

Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Başkanı Prof. Dr. Ümit KOCABIÇAK, Üniversitemizi ziyaret ederek Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI ile bir araya geldi. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil İbrahim OKUMUŞ ve Rektör Danışmanı Öğr. Gör. Ali Haydar DOĞU’nun da yer aldığı ziyarette, Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI, Yükseköğretim Kalite Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ümit KOCABIÇAK’a, Üniversitemizin akademik ve fiziki durumu ile Kalite Güvence Sistemi hakkında bilgi verdi. Rektörümüz, Karadeniz Teknik Üniversitesi’nin kalite sürecine dikkat çekerek “kalite”yi, kurum kültürünün en önemli parçası haline getirmek istediklerini belirtti.

KTÜ'nün bölgesel kalkınmada önemli bir rol üstlendiğinin altını çizen YÖKAK Başkanı Prof. Dr. Ümit KOCABIÇAK ise “Önce ‘Araştırma Üniversitesi’ bir yıl sonra da ‘Tam Akreditasyon’ statüsünü kazanmış olan KTÜ, elde ettiği bu çift etiket ile marka değerini daha da ileriye taşımıştır. Bakış açımız; kaliteye, derinlik kazandırmaktır. Ölçemezseniz yönetemezsiniz. Bilişim destekli yönetim anlayışımızla kurumsal performansları sürekli izliyoruz.” dedi. Yükseköğretim Kalite Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ümit KOCABIÇAK, nazik misafirperverlikleri ve detaylı bilgilendirme için Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI nezdinde tüm KTÜ yönetimine teşekkür etti.

Ziyaret, görüş alışverişi ve hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından sona erdi.


06 Mart 2024