haberler

Yenilenen KTÜ MOBİL Uygulaması, Düzenlenen Etkinlikle Tanıtıldı

Yepyeni özellikleriyle güncellenen “KTÜ MOBİL” düzenlenen tanıtım etkinliği ile Üniversitemizin hizmetine sunuldu.

Üniversitemizin personeli, öğrencileri, mezunları ve dış paydaşları için daha işlevsel hale getirilen “KTÜ MOBİL” uygulamasının tanıtımı yapıldı. Bilgi İşlem Daire Başkanlığı’nda gerçekleştirilen “KTÜ MOBİL” tanıtım etkinliğine; Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Akif CİNEL, Genel Sekreter V. Prof. Dr. Bünyamin ER, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa BEZİROĞLU ve Ufuk ÖZTÜRK ile Bilgi İşlem Birimi personeli katıldı. “KTÜ MOBİL” uygulamasının içeriğinin tanıtıldığı programda, emeği geçenlere teşekkür eden Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI yaptığı konuşmada, “Günümüz teknolojisini yakından takip eden Üniversitemizin, KTÜ mensuplarının bilgiye ulaşımını daha da kolay hale getirmek için ortaya koyduğu çalışma, bizleri oldukça mutlu etti. KTÜ MOBİL uygulamasını geliştirerek ilerleyen dönemde üzerine yeni çalışmalar eklemeyi hedefliyoruz.” dedi. Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI’nın duygu ve düşüncelerini dile getirmesinin ardından lansman için hazırlanan pasta kesildi.

Yepyeni Özellikleriyle Dikkat Çekti
“KTÜ MOBİL” uygulaması, muhteşem arayüzü ve yepyeni özellikleriyle hem ulaşılabilirliği üst seviyeye çıkacak hem de personelimiz, öğrencilerimiz ve mezunlarımızın hayatını daha da kolaylaştıracak. KTÜ Ailesi, yenilenen “Mobil Uygulama” ile “akademik bildirimler, akademik takvim, telefon rehberi, duyuru, haber, etkinlik, KTÜ e-posta, KTÜ Harita, KTÜ Mağaza, KTÜ Radyo, KTÜ TV, belediye otobüsü saatleri, ders programları, haftalık kültürel faaliyetler, mevzuat, yayınlar…vb.” hakkındaki içeriklere, anında ulaşabilecek ve etkinliklerden hızlıca haberdar olabilecek.

Uygulama sayesinde öğrencilerimiz örneğin; ders programlarına, Trabzon hakkında doyurucu bilgilere, kolayca ve hızlı bir şekilde erişim sağlayabilecek.

 


23 Şubat 2024