haberler

Üniversitemizde Lisansüstü Eğitimlere Yönelik İş Birliği Protokolleri İmzalandı

Üniversitemiz ve Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Trabzon Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü arasında; İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlügü'ne bağlı personelin Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü’nde tezli yüksek lisans, tezsiz yüksek lisans, doktora, bütünleşik doktora, doktora sonrası araştırma etkinliklerinin koşulları ve kapsamının düzenlenmesi ve tarafların hizmet içi eğitim hususlarında ortaklaşa çalışmalar yaparak İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü'nün kurumsal kapasitesi ve insan kaynağı potansiyelinin geliştirilmesine katkı sağlamak, Fen Bilimleri Enstitüsü öğrencilerinin veri, destek vb. taleplerinin kurumlar tarafından karşılanabilmesine yardımcı olmak, yüksek lisans ve doktoralı kamu personelinin sayısını artırmak ve mesleği ile ilgili konularda kendini geliştirmek isteyen İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü’nde görevli personelin de Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü tarafından düzenlenecek eğitim programlarına katılabilmesi amacıyla iş birliği protokolü imzalandı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılan protokolü, Üniversitemiz adına Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI ile Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü adına İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak FETTAHOĞLU imzaladı.

İl Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü ile yapılan protokolü, Üniversitemiz adına Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI ile Trabzon Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü adına İl Müdürü Uğur KORKMAZ imzaladı.


18 Ocak 2023