haberler

Üniversitemiz Tıp Fakültesi, TYÇ Logosunu Diploma Ekinde Kullanma Hakkı Kazandı

Üniversitemiz Tıp Fakültesi evrensel eğitimde, yüksek nitelik ve kalite güvencesini temsil eden TYÇ logosunu, Tıp Fakültesi öğrencilerinin diploma ekinde kullanım hakkı kazandı.

Türkiye Yeterlilikler Çerçevesi Logosu Lansman Programı, 14 Haziran 2023 tarihinde Ankara’da gerçekleştirildi. Lansman Etkinliği'ne, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Cemil RAKICI ve Prof. Dr. Halil İbrahim OKUMUŞ ile Farabi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Neşe KAKLIKKAYA katıldı.

Törende, TYÇ Koordinasyon Kurulu tarafından mezuniyet belgesinde TYÇ logosu bulundurma hakkı verilen Üniversitemizi temsil eden yetkililere plaket takdim edildi. Artık Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden başarı ile mezun olan öğrencilerin diploma eklerinde, yüksek nitelikli eğitimin ve kalite güvencesinin simgesi olan Türkiye Yeterlilikler Çerçevesi (TYÇ) logosu kullanılacak.

TYÇ logolu mezuniyet belgelerinin Tıp Fakültemiz öğrencilerine hayırlı olmasını diler; TYÇ logosunun, Üniversitemiz Tıp Fakültesi'ne kazandırılmasında emeği geçen, tüm akademik ve idari personelimizi başarılarından dolayı tebrik ederiz.


19 Haziran 2023