Üniversitemiz Mezunu İş Adamları İlyas Edip SEVİNÇ ve Ali Haydar BAŞ'a Diplomaları Rektörümüz Tarafından Verildi

Şehrimizin kıymetli iş adamlarından ve aynı zamanda Karadeniz Üniversitesi Güçlendirme Vakfı Yönetim Kurulu Üyelerinden İlyas Edip SEVİNÇ’e, 1975 yılında mezun olduğu Üniversitemiz Makina ve Elektrik Fakültesi Makina Mühendisliği Bölümü Lisans Diploması ile Ali Haydar BAŞ’a, 2002 yılında mezun olduğu Üniversitemiz Mühendislik Mimarlık Fakültesi Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği Bölümü Lisans Diploması, Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI tarafından takdim edildi.

Türk Yükseköğretim sürecinin önemli yapı taşlarından birisi olan Karadeniz Teknik Üniversitesi’nden mezun olarak profesyonel iş hayatına atılan ve insanoğluna hizmet sunma noktasında gerekli donanımı sağlayan nitelikte bir eğitim aldıklarını ifade eden mezunlarımız, diplomalarını Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI’nın elinden almanın haklı gururunu yaşadıklarını dile getirerek kendisine teşekkür ettiler.

02 Şubat 2022