haberler

Üniversitemiz Akademik Teşvik Komisyonu Üyelerine Teşekkür Belgesi Takdim Edildi

Üniversitemiz yenilikçi bilgi, ürün ve teknoloji üretimi için nitelikli insan kaynağını oluşturmak ve bu kaynağı sürdürebilir kılmak üzere belirlediği araştırma politikasını, araştırma altyapısı yatırımları ve kurum içi teşvik mekanizmaları ile desteklemekte ve her yıl, araştırmacıların başvuru sürecini, kısa bir zaman diliminde tamamlayan Üniversitemiz Birim Akademik Teşvik Başvuru ve İnceleme Komisyonu Üyeleri, Akademik Teşvik Düzenleme, Değerlendirme ve İtiraz Komisyonu Üyeleri ve diğer çalışma ekibi, özverili çalışmaları adına teşvik edilmektedir.

14 Şubat 2024 tarihinde Rektörlük Senato Salonu’nda, Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI başkanlığında gerçekleştirilen toplantı ile Üniversitemiz Akademik Teşvik Düzenleme, Denetleme ve İtiraz Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Akif CİNEL ve Komisyon Üyeleri Prof. Dr. Abdülkadir GÜNDÜZ, Prof. Dr. Ayfer DÖNMEZ ÇAVDAR, Prof. Dr. Hüsniye Ebru ÇOLAK, Prof. Dr. İlhan ALTINOK, Prof. Dr. Mehmet OKUR, Prof. Dr. Murat TOPBAŞ, Prof. Dr. Rahmi YAMAK, Prof. Dr. Recep GÜMRÜK, Prof. Dr. Sevilay HİNTİSTAN, Prof. Dr. Tülay ZORLU, Prof. Dr. Zekeriya BIYIKLIOĞLU, Prof. Dr. Temel VAROL, Doç. Dr. Önder AYDEMİR ve Doç. Dr. Burak BARUT’a, 2023 yılı Akademik Teşvik Ödeneği başvurularının incelenerek sonuçlandırılıp takvimine uygun bir biçimde ilan edilmesi sürecinde sağlamış olduğu katkılarından ötürü Teşekkür Belgesi takdim edildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI, Üniversitemiz Akademik Teşvik Düzenleme, Denetleme ve İtiraz Komisyonu Üyesi akademisyenlerimize, Teşekkür Belgesi takdim ettiği törenin sonunda, kendilerini tebrik ederek başarılı çalışmalarının devamını diledi ve yaptığı konuşmada, “Yıllar itibarı ile özellikle Akademik Teşvik Ödeneği başvurusu ve hak kazanan araştırmacı sayıları ile üretilen bilimsel çıktılardaki artış, ‘Araştırma Üniversitesi’ ve ‘Tam Akredite’ statüsü ile çift etikete sahip olan Üniversitemizin; çağı yakalamaya değil, çağın ötesine ulaşmaya namzet olduğunu göstermesi bakımından oldukça sevindiricidir.” dedi.


14 Şubat 2024