Profesörlük Belgesi Takdim Töreni Gerçekleştirildi

Üniversitemizde 2021 yılı içerisinde unvanda yükselerek profesörlük kadrosuna atamaları yapılan 39 akademisyenimizden katılım sağlayan 37'sinin Profesörlük Belgesi, Rektörlük Senato Salonu’nda düzenlenen bir törenle Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI tarafından kendilerine takdim edildi.

Rektör Yardımcıları; Prof. Dr. Akif CİNEL, Prof. Dr. Halil İbrahim OKUMUŞ, Prof. Dr. Cemil RAKICI ve Genel Sekreter V. Prof. Dr. Bünyamin ER’in katılımıyla gerçekleştirilen törende, Rektörümüzün açılış konuşmasını yapmasının ardından Üniversitemizin 2021 yılı içerisinde yetiştirdiği, akademik süreçte zirveye ulaşan ve profesörlük unvanı alan 37 öğretim üyesi; Prof. Dr. Temel TÜRKER, Prof. Dr. Sabriye Banu İKİZLER, Prof. Dr. Erol ŞADOĞLU, Prof. Dr. İsa ÇÖMEZ, Prof. Dr. Yasin ALEMDAĞ, Prof. Dr. İzzet KARAKURT, Prof. Dr. Gökhan AYDIN, Prof. Dr. Kadir TÜRK, Prof. Dr. Hüsniye Ebru ÇOLAK, Prof. Dr. Yakup Emre ÇORUHLU, Prof. Dr. Faruk YILDIRIM, Prof. Dr. Ali ÖZTÜRK, Prof. Dr. Süleyman BOLAT, Prof. Dr. Ayfer DÖNMEZ ÇAVDAR, Prof. Dr. Deniz GÜNEY, Prof. Dr. Zafer YÜCESAN, Prof. Dr. Erhan ÇALIŞKAN, Prof. Dr. Bilal GEREKAN, Prof. Dr. Levent Yahya ESER, Prof. Dr. Abdülkadir PEHLİVAN, Prof. Dr. Cemalettin KALAYCI, Prof. Dr. Nihan ENGİN, Prof. Dr. Yelda AYDIN TÜRK, Prof. Dr. Sedanur TURĞUT, Prof. Dr. Ahmet KURTARAN, Prof. Dr. Dilek KUL, Prof. Dr. Oktay YILDIZ, Prof. Dr. Özlen BEKTAŞ, Prof. Dr. Ayşegül CANSU, Prof. Dr. Bircan SÖNMEZ, Prof. Dr. Sevdegül AYDIN MUNGAN, Prof. Dr. Ahmet COŞKUN ÖZDEMİR, Prof. Dr. Müge KOŞUCU, Prof. Dr. Hacer BAYRAK, Prof. Dr. Nevzat BATAN, Prof. Dr. İsmail POLAT ve Prof. Dr. Nigar ALKAN belgelerini teslim aldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI, akademik sürecin en üst noktası olan unvana kavuşmak amacıyla geçirdikleri zahmetli ve bir o kadar da uzun bir yolun sonunda, bu güzel anı paylaştığı akademisyenlerimizi tebrik etti ve başarılarının devamını diledi. Tören, aile fotoğrafının çektirilmesiyle sona erdi.

03 Kasım 2021