Öğrenci Çağrı Merkezimiz Hizmete Açıldı

Üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından öğrencilerimizin, öğrenim sürecindeki tüm işlemlerine cevap verilmesi, merak ettikleri soruların yanıtlanması ve sorunları hakkında bilgi alması amacıyla kurulan Öğrenci Çağrı Merkezi hizmete açıldı.

Yapılan düzenleme ile Öğrenci Çağrı Merkezi’nde ve buna bağlı olarak kurulan santralde IP telefonlar üzerinden görüşmeler gerçekleştirilecek olup daha önce Çağrı Merkezi tecrübesi bulunan iki personel görevlendirilmiş bulunmaktadır. Sistemde birden fazla öğrencinin aramasının çakışması durumunda, diğer öğrenciler kuyruğa alınmakta ve görüşmeler tamamlandıkça otomatik olarak sırasının ilerlediği kendine sesli olarak bildirilmektedir. Çağrı Merkezi’nde, aramaların kayıt altına alınması ve yanlış numara aramalarının minimize edilerek öğrencilerin sıkça sorduğu soruların cevaplanması, daha karmaşık işlem gerektiren görüşmeler için bürolara aktarım yapılması planlanmaktadır. Ayrıca arayan numara görüntüsüyle gerekli görülmesi durumunda ilgili öğrenciye dönüş yapılabilmesi düşünülmektedir.

Öğrenciler, (0462) 377 3 377 nolu telefondan Çağrı Merkezi’ne 08.00-17.00 saatleri arasında ulaşabileceklerdir.

23 Mart 2022