haberler

Karadeniz Teknik Üniversitesi ile Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

Üniversitemizde düzenlenen protokol imza törenine Rektör Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil İbrahim OKUMUŞ, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Tülay İLHAN NAS, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Salih DURSUN, TESOB Başkanı Metin KARA, TESOB Genel Sekreteri Ömer KAYIKÇIOĞLU, TESOB Eğitim Müdürü ve Hibe Projeleri Uzmanı Erhan EROĞLU, TESOB Denetim ve Eğitim Birimi personelleri Yunus KOCA ve Erkan KAHRAMAN katıldı.

Protokolle Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde Prof. Dr. Salih DURSUN'un yürütücülüğünde hazırlanan araştırma projesinin saha araştırmasına dair tarafların iş birliği gerçekleştirildi.  Buna göre TESOB ile Üniversitemiz saha araştırmasının yürütülmesini kolaylaştırmak için gerekli katkının sunulması; bilimsel faaliyetin yazılı, görsel medya ve diğer organlarda duyurulmasına ilişkin tanıtım kampanyalarının, kongre ve sempozyumlara destek verilmesi üzerine görüşüldü.

Projenin yürütücülüğünü üstlenen Üniversitemiz ise saha çalışmalarının raporlamayı ve söz konusu konular üzerine bilgilendirici toplantılar düzenlenmesine karar verildi.

Turizm sektöründe Trabzon’a yönelik algılarının önem-memnuniyet modeliyle incelenmesini içeren bu projenin hem akademik çalışmalara hem de Trabzon bölgesi turizmine değerli katkılar sunacağı öngörülüyor. Bu kapsamda kurumların iş birliği kararıyla imzaladığı protokol, büyük önem arz ediyor.

 


21 Temmuz 2023