Gürcistan Akaki Tsereteli State Üniversitesi Heyeti, Rektörlüğümüzü Ziyaret Etti

Gürcistan Akaki Tsereteli State Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Roland KOPALİANİ başkanlığındaki heyet, Üniversitemizi ziyaret etti. Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Halil İbrahim OKUMUŞ’un kabul ettiği heyette; Agronomi Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Marieta TABAGARİ, Toprak Bölümü Başkanı Roza LORTKİFANİDZE ile Öğretim Üyeleri; Prof. Dr. Nunu CHACHKHİANİ-ANASASHVİLİ, Prof. Dr. Nino KİPHİANİ, Prof. Dr. Nato SANTELADZE, Prof. Dr. Manana NANDZELADZE ve Shota Rustavelli Üniversitesi’nden Prof. Dr. Guguli DUMBADZE ve Prof. Dr. Nargiza ALASANİA yer aldı.

Üniversitemiz Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali TEMİZ ve Orman Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Bülent TURGUT’un da hazır bulunduğu görüşmede, iki üniversite arasında kurulacak eğitim-öğretim, araştırma ve ortak proje konularında, iş birliğine yönelik görüş alışverişinde bulunuldu.

26 Ekim 2022