haberler

Adalet Bakanı Yılmaz TUNÇ, Üniversitemizi Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI, KTÜ’yü ziyaret eden Adalet Bakanı Yılmaz TUNÇ’u makamında ağırladı.

Trabzon’da bir dizi programa katılmak için kente gelen Adalet Bakanı Yılmaz TUNÇ, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI ile Rektörlük makamında bir araya geldi. Trabzon Valisi Aziz YILDIRIM, Trabzon Cumhuriyet Başsavcısı Sedat ÇELİK, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat ZORLUOĞLU, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Atilla ATAMAN, Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin GENÇ, Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin AŞIKKUTLU, AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin MUMCU, Kamu Kurum temsilcileri ve Sivil Toplum Kuruluşu temsilcilerinin yer aldığı ziyarette; Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI, Üniversitemizde yapılan çalışmalar hakkında Bakan Yılmaz TUNÇ’a bilgi verdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI, “Nitelikli eğitimi merkeze alan Üniversitemiz aynı zamanda şehrimizin, bölgemizin ve ülkemizin kalkınması için yapılan ve yapılması planlanan her çalışmanın altına imzasını atmakta ve öncü bir kurum olmaya devam etmektedir.” dedi. Ziyarette, KTÜ’nün köklü bir yükseköğretim kurumu olduğunun altını çizen Adalet Bakanı Yılmaz TUNÇ ise imza atılan akademik başarılar ve Üniversitemizin, kent ve bölge ile bütünleşmesi doğrultusunda yaptığı çalışmalar nedeniyle Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI nezdinde tüm KTÜ camiasını tebrik etti.

Birçok konuda görüş alışverişinde bulunulan ziyaret, karşılıklı hediye takdimi ve Adalet Bakanı Yılmaz TUNÇ’un, KTÜ anı defterini imzalamasının ardından sona erdi.


28 Aralık 2023