etkinlikler

Temmuz

Ağustos

Tanıtım ve Tercih Günleri

Karadeniz Teknik Üniversitesi Tanıtım ve Tercih Günleri 28 Temmuz-3 Ağustos Tarihlerinde Çevrim İçi Olarak Gerçekleştirilecek.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının açıklanmasının ardından öğrenciler üniversite tercihlerini 27 Temmuz-8 Ağustos tarihlerinde yapacak.

KTÜ’nün öğrencilere rehberlik etmek amacıyla düzenlediği Tanıtım ve Tercih Günleri’nde tüm fakülte ve yüksekokul akademisyenlerimiz aday öğrencilerle buluşacak ve etkinlik boyunca temel bilimlerden mühendisliğe kadar pek çok alanda eğitim verilen bölümlere dair sorularına cevaplar bulabilecekler.

KTÜ Tanıtım ve Tercih Günleri ile öğrenciler doğru tercih yapabilmeleri için hem üniversitemizi yakından tanıyıp, hem de burslar, sosyal olanakları öğrenmeleri konusunda bilgi alabilecekler.

Etkinliğe katılım için TIKLAYINIZ.

Çevrim İçi