etkinlikler

08

Mart

11

Mart

1. Trabzon Science Slam Yarışması

YARIŞMANIN TANITIMI 8 MART 2016 SALI SAAT 14:00 DA AKM REŞİT TARAKÇIOĞLU SALONUNDA
YAPILACAK OLUP TÜM ÖĞRENCİLERİMİZ DAVETLİDİR.

1. Trabzon Science Slam yarışması Üniversitemizde yapılacak olup yarışmanın içeriği, başvuruların nasıl yapılacağı aşağıda açıklanmıştır.

Yarışmanın Konusu :

Yarışmacılar her hangi bir bir bilim dalındaki seçtikleri konuyu 10 dakika içerisinde izleyenlere sunacaklardır. Sunuş tarzıının izleyenler tarafından beğenilmesi, konunun anlaşılması, konuyu dinlerken izleyenlerin sıkılmaması yarışmacının puanını etkilemektedir.

Kimler Katılabilir :

Yarışmaya Trabzon ve çevre illerindeki kurum, kuruluş ve üniversitelerdeki çalışanlar, öğrenciler ve akademisyenler katılabilir.

Yarışma Başvurusu Nasıl Yapılır :

Yarışmacı adını, soyadını, kurumunu, öğrenci ise üniversite ve bölüm adını, Trabzon Yarışmasına katılacağını yazarak grand_science_slam@yahoo.com adresine 08 Mart 2016'ya kadar mail göndererek başvurusunu yapar. Başvuru için başka her hangi bir işlem ya da ücret yoktur.

Yarışma Yeri ve Yapılması :

Yarışmaya başvuranlar hazırladıkları 10 dakikalık sunumları ile 1. aşama için 8 Mart 2016 Salı günü KTÜ Atatürk Kültür Merkezi Reşit Tarakçıoğlu Salonu'nda Saat 14:00'da hazır bulunarak "Workshop Science Slam" programına katılacaklardır. 

"Workshop Science Slam" programında seçilecek 6 yarışmacı 11 Mart 2016 Cuma günü KTÜ Osman Turan Kongre ve Kültür Merkezi'nde Saat 14:00'da yapılacak olan finale katılacaklardır.

1. Trabzon Science Slam birincisi, İstanbul’da Almanya Büyükelçiliği’nin Tarabya’daki yazlık konutunda yapılacak olan “Grand Science Slam Turkey”e katılma hakkı kazanacaktır. 

Daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz: www.facebook.com/GrandScienceSlam

Tüm sorularınızı grand_science_slam@yahoo.com adresine gönderebilirsiniz.

 

Rektörlük