Aralık

Yurt Dışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde Okuyan Öğrencileriyle Buluşuyor

KTÜ Rektörlüğü

Değerli YTB Öğrencileri;

Bursluluk süreciniz ve eğitim hayatınızla ilgili görüş alışverişinde bulunmak ve değerlendirmelerinizi ele almak üzere 27 Aralık Pazartesi günü Türkiye Bursları Heyeti, Karadeniz Teknik Üniversitesi’ne geliyor.

Türkiye Bursları Heyeti, Atatürk Kültür Merkezi Reşit Tarakçıoğlu Salonu'nda; önce Türkçe Öğretimi Uygulama Araştırma Merkezi Müdürlüğü’nde, Türkçe Hazırlık Eğitimi alan YTB öğrencileri ile daha sonra lisans ve yüksek lisans eğitimlerine, Üniversitemizde devam eden YTB öğrencileri ile toplantılar gerçekleştirecektir. Toplantıda, YTB Uluslararası Öğrenciler Daire Başkanı Ahmet ATABAŞ başkanlığındaki Türkiye Bursları Heyeti tarafından siz değerli öğrencilerimize yönelik sunumlar gerçekleştirilecek ve ardından süreç ile ilgili sorularınız yanıtlanacaktır. “Türkiye Bursları” başlıklı toplantının akabinde İsmail HACIFETTAHOĞLU tarafından "Türkiye Söyleşileri" programı kapsamında, Trabzon tarihi üzerine bir söyleşi yapılacaktır.

Sizleri de aramızda görmekten ve bursluluk tecrübenize ilişkin deneyimlerinizi dinlemekten büyük bir memnuniyet duyacağız.

Not: Katılım zorunludur.

I. Toplantı

Toplantı Başlama Tarihi ve Saati: 27 Aralık 2021 / 14:00

Katılacak Öğrenci Grubu: Türkçe Öğretimi Uygulama Araştırma Merkezi Müdürlüğü’nde Türkçe Hazırlık Eğitimi alan YTB öğrencileri.

II. Toplantı

Toplantı Başlama Tarihi ve Saati: 27 Aralık 2021 / 15:15

Katılacak Öğrenci Grubu: Lisans ve Yüksek Lisans eğitimlerine, üniversitemizde devam eden YTB öğrencileri.

Türkiye Söyleşileri Programı:

Katılımcı: İsmail HACIFETTAHOĞLU

Konu: Trabzon Tarihi Üzerine Bir Söyleşi

Toplantı Tarihi ve Saati: 27 Aralık 2021 / 16:30-17:30

Katılacak Öğrenci Grubu: Bütün YTB öğrencileri.