Karadeniz Teknik Üniversitesi Ukraynalı Akademisyenleri Davet Ediyor

KTÜ Rektörlüğü

Karadeniz Technical University Welcomes Ukrainian Scholars
Due to the current extraordinary circumstances in Ukraine, Karadeniz Technical University invites Ukrainian scholars with no working status at their respective universities. Scholars are invited to work as international contract academic staff in accordance with our university’s vision and the 34th article of the Law numbered 2547. Applications of Ukrainian scholars with English language proficiency are received via the website of the Office of Internationalization.
Click here for details

Karadeniz Teknik Üniversitesi Ukraynalı Akademisyenleri Davet Ediyor
Karadeniz Teknik Üniversitesi Ukrayna’da son zamanlarda yaşanan olağanüstü koşullar nedeniyle, kendi üniversitelerinde çalışma imkânı kalmayan akademisyenleri Trabzon’a davet ediyor. Üniversitemiz vizyonuna uygun olarak, 2547 sayılı kanunun 34. maddesi uyarınca üniversitemizde yabancı uyruklu sözleşmeli öğretim elemanı olarak çalışmak isteyen ve İngilizce yeterliliği olan Ukrayna vatandaşı akademisyenlerin, uluslararasılaşma birimimizle aşağıdaki link üzerinden iletişime geçmeye davet ediyoruz.
Web sayfası: Tıklayınız