4. KTÜ ve Meslek Tanıtım Fuarı Yapıldı

Rektörlük

Öğrencilerimizin motivasyon düzeyini artırmak ve hedeflerindeki bölümler hakkında daha somut bilgiler edinmesini sağlamak amacıyla 22 Mart 2017 tarihinde üniversitemizde “IV. KTÜ ve Meslek Tanıtım Fuarı” gerçekleştirildi.

Üniversitemizde eğitim faaliyetlerini sürdüren 17 fakülte,  1 konservatuvar ile 1 beden eğitimi ve spor yüksekokuluna bağlı bölümler ve öğrenci kulüpleri tarafından kurulan stantlarda öğrenciler bölüm ve mesleklere ilişkin tüm konularda ve Üniversitemizin kütüphane, yurt dışı eğitim, öğrenci toplulukları, sosyal tesisler gibi alanlarda kendilerine sunabileceği tüm avantajlar hakkında bilgi edinme fırsatı buldular.

Son derece verimli olduğu konusunda hiç şüphe duymadığımız 4. KTÜ ve Meslek Tanıtım Fuarı’na başta Trabzon olmak üzere Samsun, Ordu, Giresun, Gümüşhane, Rize, Artvin ve Bayburt illerinden yaklaşık 70’in üzerinde ortaöğretim kurumu ve yaklaşık 5000  öğrencisi katıldı.

Fuarımıza Katılan Okullarımızdan Bazıları