Ağustos

15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Milli İrade Afiş Yarışması Sonuçları

KTÜ Rektörlüğü

Karadeniz Teknik Üniversitesi tarafından 15 Haziran - 1 Temmuz 2022 tarihleri arasında "15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Milli İrade" konulu afiş yarışması düzenlenmiş ve daha sonra başvuru süresi 31 Temmuz 2022’ye kadar uzatılmıştır. Değerlendirme Kurulu, yapılan başvuruları değerlendirmek üzere 5 Ağustos 2022 tarihinde Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI’nın onursal başkanlığında ve Öğr. Gör. Mustafa İPEK idaresinde toplanmıştır.

Değerlendirme toplantısında süreç, iki aşamalı olarak yürütülmüştür.

Birinci aşamada; başvuruların Yarışma Şartnamesi'ne uygunlukları kontrol edilmiştir. Bu aşamada maalesef 6 katılımcının başvuru şartlarını taşımadığı tespit edilmiş ve bu eserler değerlendirme dışı bırakılmıştır.

İkinci aşamada ise başvurusu kabul edilen eserler Yaratıcılık, Estetik, Özgünlük ve Mesaj İletişim Başarısı başlıkları altında değerlendirmeye tabi tutulmuştur.

Yapılan değerlendirme sonucunda, ödüle lâyık bulunan eserler ve eser sahipleri belirlenmiş, “Sergileme Ödülü Kategorisi"nin iptal edilmesi kararlaştırılmıştır. Ödüle lâyık bulunan eserler ve eser sahipleri ise şu şekildedir;

Birincilik Ödülü – Kadir KELEŞ

İkincilik Ödülü – Yusuf Ziya BİRGÖL

Üçüncülük Ödülü – Aleyna AYDIN

Mansiyon – Gökhan KOÇ

Mansiyon – Akif ACARAY

Başta ödül alan afişlerin tasarımcıları olmak üzere tüm eser sahiplerine teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

Not: Ödül alan afişlerin master dosyalarının temin edilmesi ve eser sahiplerinin banka bilgilerinin edinilmesi amacıyla kendileriyle doğrudan iletişime geçilecektir.