akademik başarılar

Öğr. Gör. Emrah AYVAZ'a Erasmus+ KA2 Yükseköğretimde İş Birliği Ortaklıkları (KA220-HED) Proje Desteği

Üniversitemizin yürütücü olarak yer aldığı ve 2023 yılında Erasmus+ Programı KA2 Yükseköğretimde İş Birliği Ortaklıkları (KA220-HED) kapsamında açılan teklif çağrısına “Strengthening Technology Transfer Ecosystem through Innovative and Digital Approaches” ismiyle sunulan proje başvurusu desteklenmeye hak kazanmıştır.

Türkiye’den “Karadeniz Teknik Üniversitesi” koordinatörlüğünde; İspanya’dan “Barselona Ticaret ve Sanayi Odası”, Slovakya’dan “Slovak Cumhuriyeti Bilimsel ve Teknik Bilgi Merkezi”, Slovenya’dan “Jozef Stefan Enstitüsü”, Hırvatistan’dan “Zagreb Üniversitesi” ve Bulgaristan’dan “Bulgaristan Ticaret ve Sanayi Odası” kurumlarının ortaklığıyla sunulan projenin toplam bütçesi 250.000 Euro, amacı ise dijital platformlar ve ağlar geliştirerek/kullanarak yükseköğretim kurumları, akademisyenler, işletmeler, öğrenciler, girişimciler ve diğer paydaşlar arasında ulusal ve uluslararası işbirliğini teşvik edecek yenilikçi ve bütüncül bir yaklaşımla teknoloji transfer ekosistemini güçlendirmektir.

Toplamda 36 ay sürecek olan projede Üniversitemizi temsilen “Proje Yürütücüsü” olarak yer alacak olan Üniversitemiz Teknoloji Transferi Uygulama ve Araştırma Merkezi Öğretim Elemanı Öğr. Gör. Emrah AYVAZ’ı başarılarından dolayı tebrik ederiz.

Projenin hazırlanmasında görev alan ekip arkadaşlarımızı tebrik ederiz.

Öğr. Gör. Sedanur KALYONCU

Öğr. Gör. İslam YILDIZ