akademik başarılar

Öğr. Gör. Dr. Zeynep ŞAHİN TİMAR'a TÜBİTAK'tan Ödül

Üniversitemiz Of Teknoloji Fakültesi Yazılım Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Öğr. Gör. Dr. Zeynep ŞAHİN TİMAR’ın "EU Gender Empowerment IN Informatics through validated catalog of effective interventions" başlıklı Ufuk Avrupa projesi yapılan değerlendirme sonucu eşik üstü puan almıştır. TÜBİTAK tarafından Avrupa Birliği Çerçeve Programları’na sunulan projelere verilen Eşik Üstü Ödülü’ne başvuruda bulunan akademisyenimiz Eşik Üstü  puan alarak  ödül almaya hak kazanmıştır.

Akademisyenimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

*Sizler de Avrupa Birliği Çerçeve Programları (AB ÇP)’na sunulan, her çağrı özelinde TÜBİTAK tarafından belirlenen eşiğin üstünde puanı olan ve çağrı kapanış tarihinden itibaren iki yıl geçmemiş proje önerileriniz ile Eşik Üstü Ödülü’ne başvuru yapabilirsiniz.

06 Nisan 2023