etkinlikler

Eylül

Kalkınma Bakanlığından Üniversitemize Çalışma Ziyareti

Bilindiği üzere Üniversitemiz 2019-2023 Stratejik Planı hazırlık çalışmaları 10 Temmuz 2017 tarihinde başlatılmış ve bu kapsamda da Karadeniz Teknik Üniversitesi T.C. Kalkınma Bakanlığı tarafından pilot üniversite seçilmişti. Başlatılan çalışmalarda gelinen noktayı değerlendirmek ve görüş alışverişinde bulunmak üzere T.C. Kalkınma Bakanlığı Kurumsal ve Stratejik Yönetim Dairesi Başkanlığı yetkilileri tarafından Üniversitemize bir çalışma ziyareti gerçekleştirildi.

28-29 Eylül 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilen çalışma ziyaretine T.C. Kalkınma Bakanlığı Kurumsal ve Stratejik Yönetim Dairesi Başkanı Fatih YILDIRIM, Planlama Uzmanı Erhan KARACAN ve Planlama Uzman Yardımcısı İsa BOSTAN katıldı.

Bakanlık yetkilileri, Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman BAYKAL'ı ziyaretlerinin ardından KTÜ Stratejik Planlama Destek Ekibi ile çalışmalarını sürdürürken, KTÜ Stratejik Planlama Ekibi ve KTÜ Kalite Komisyonu üyeleriyle de bir araya gelerek Bakanlık tarafından üniversitelere özel hazırlanan Stratejik Planlama Rehberi hakkında bir sunum gerçekleştirdi ve komisyon üyelerinin sorularını cevaplandırdı.

YBS