Turnuva Memnuniyet Anketi

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı'nın 13- 17 Aralık 2021 tarihleri arasında yaptırdığı memnuniyet anketiyle sporcu ve seyircilerin  Türkiye Üniversiteler Voleybol 2. Lig Müsabakaları hakkında görüşleri alınmıştır. Anket sonuçları aşağıda görülmektedir. Ankete katılan bütün öğrencilere teşekkür ederiz.

Ankete katılan bireylerin spor tesislerinin temizliği hususunda memnuniyet düzeyleri çok iyi ve iyi olmak üzere üst düzey olduğu tespit edilmiştir.

Ankete katılan bireylerin Hasan Polat Beden Eğitimi ve spor Merkezinde düzenlenen turnuvaların düzen açısından değerlendirildiğinde ortaya çıkan memnuniyetin üst düzey olduğu tespit edilmiştir.

Ankete katılan bireylerin Hasan Polat Beden Eğitimi ve spor Merkezinde düzenlenen turnuvaların haber alma iletişim hususunda yeterince bilgi aldıkları ortaya çıkıyor.

Ankete katılan öğrencilerin ve sporcuların ORTALAMA memnuniyet düzeyleri incelendiğinde ‘’iyi ve çok iyi ‘’ gibi bir tablo karşımıza çıkıyor.

06 Ocak 2022