haberler

Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Yazılım Sistemleri

Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı iç kalite ve güvence sistemi kapsamında, verilen hizmetler için ihtiyaç duyulan yazılımlar geliştirilmiştir. Üniversitemizin stratejik hedefleri ve Daire Başkanlığımızın kalite politikası dikkate alınarak özgün çalışmalar yapılmaya devam etmektedir. Bu yazılımlar ile sistemin kalite süreçleri görünür hale getirilerek iyileştirme çalışmaları devam edecektir. Yazılımların SSL güvenlik sertifalı sistemler üzerinde çalışmasına  özen gösterilmektedir.

Dairemiz aşağıda belirtilen yazılımlar hazırlanmış olup yazılım geliştirme ve iyileştirme süreci devam etmektedir.

  • Otomatik yemek menüsü belirleme ve kalori hesaplama yazılımı:

Üniversitemiz yemekhanelerinde verilecek yemeklerin listesinin düzenlendiği yazılım olup otomatik raporlama ve kalori hesabı modülleri içermektedir.

  • İlçe Yemekhaneleri İçin Rezervasyon Aktarım Sistemi

Turnike sisteminin bulunmadığı ilçelerdeki personel ve öğrencilerimizin de kampüs kart sistemi üzerinden yemek satın alabilmesini sağlamaktadır.

  • Haftalık Personel Devam Listesi Düzenleme Yazılımı

İdari ve akademik birimlerin yöneticilerinin birimlerinde çalışan personelin işe devam durumlarını kontrol edebilmesini sağlayan bir yazılımdır. Tasarım aşamasında olup 15 Mart 2023 tarihi itibariyle devreye girmesi planlanmaktadır.

  • Kampüs Kart Sistemi ile Üniversite Veri Tabanını Eşleştirme Yazılımı

Çalışan ve öğrencilerimizin bilgilerinin otomatik olarak kampüs kart sistemine aktarımını sağlayan bir yazılımdır. Özlük bilgilerinin değişiminin hızlıca sisteme aktarılmasını sağlamaktadır.

  • Yemekhanelerde HES Kontrolü Yapan Mobil Uygulama

Corana salgının devam ettiği günlerde kişilerin HES kodlarını sorgulayarak riskli kişilerin yemekhanelere girişini engelleyen bir mobil uygulama olarak kullanılmıştır. HES kodunun devreden çıkmasıyla kullanımdan kalkmıştır.

 

 


22 Şubat 2023