TÜBİTAK (BİDEB) Destekli Okulumuz Öğrencileri ve Danışman Hocalarının İki Projesi Kabul Edildi

> 2209-A - ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ DESTEKLEME PROGRAMI KAPSAMINDA 2023 YILI 2.DÖNEMİ BAŞVURU SONUÇLARI
TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen "2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı" 2023/2 dönemi kapsamında yapılan başvuruların destek sonuçları açıklandı.

> KTÜ SHMYO;
2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında danışman hocalarımızın rehberliği ile 3 proje başvurusu oluşturularak kabul süreci başlatılmıştı. Mart 2024 tarihli sonuçlara göre 2 proje başvurusu kabul edilmiştir.
Danışman hocalarımız ile öğrenci araştırmacılarımızı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

> Hakan DOĞAN isimli Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programı 2. Sınıf öğrencimizin yürütücüsü olduğu, Selcen UZUN DURAN danışmanlığında 'Radyoloji Ünitelerinde Radyasyon Ölçen Robot' projesi kabul edilmiştir.
> Büşra Naz GÖK isimli Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Programı 2. Sınıf öğrencimizin yürütücüsü olduğu, Nurhan GÜMRÜKÇÜOĞLU danışmanlığında 'EKG'li Gömlek' projesi kabul edilmiştir.

Başvuru durumu ile ilgili sonuçlar, BİDEB Başvuru ve İzleme Sistemi (e-bideb.tubitak.gov.tr) üzerinden kullanıcı girişi yapılarak "Başvuru Durumu" alanından görülebilir.

25 Mart 2024