Mezuniyet için staj işlemleri hakkında

ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

Karadeniz Teknik Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Hizmetler ve Teknikleri Bölümünde yer alan Tıbbi Laboratuvar Teknikleri, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri, Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik ile İlk ve Acil Yardım Programlarından 2020-2021 eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılında sorumlu olduğu derslerden başarılı olan öğrencilerimizin mezun olabilmeleri için Mesleki Deneyim-I dersinin tüm dünyayı saran Covid-19 pandemisi nedeniyle ve ülkemizde de artan vaka sayıları sebebiyle alınan korunma önlemleriyle uyumlu olarak öğrencilerimizin Mesleki Deneyim-I dersini (staj) yapabilmelerine olanak görülmediğinden, Mesleki Deneyim-I dersinin 21 Haziran 2021 tarihinden itibaren otuz (30) günlük bir zaman diliminde ödev olarak hazırlanıp dersin uzaktan eğitim sayfasına yüklenmesi gerekmektedir.

Mezun olabilmek için ödev hazırlama yerine kendi imkânlarıyla (kariyer kapısı vb.) staj yapabilecek öğrencilerimizin stajları da kabul edilecek (okulumuz staj yönergesine uygun olmak koşuluyla) ve Mesleki Deneyim-I dersinden başarılı sayılarak mezun olabileceklerdir. Siz sevgili öğrencilerimize önemle duyurulur.

Tercihini ödev teslimi yerine staj yapmak üzere kullanacak olan öğrencilerimizin gerekli formlar ve evraklara ulaşmak için bu linki kullanabilir.

06 Mayıs 2021