etkinlikler

Oryantasyon Programı

2023 – 2024 KTÜ SHMYO ORYANTASYON PROGRAMI

Ailemize yeni katılan siz öğrencilerimiz için hazırlanan oryantasyon programımız (uyum ve tanıtım günleri) başlıyor.

Sizlere üniversitemizin vizyonunu ve felsefesini aktarmak, akademik ve sosyal yapısı ile sunduğumuz olanakları tanıtmak ve üniversite yaşamına uyum sürecinizi hızlandırmak için hazırladığımız 10 Ekim 2023 Salı günü, Akademik ve idari birimlerimiz KTÜ SHMYO Oryantasyon Programına sizleri bekliyor.

Yaşam boyu öğrenmeyi destekleyen KTÜ SHMYO olarak;

Öğrencilik yaşamınız boyunca sizlerle doğrudan en çok temas edecek ve kendilerinden sürekli destek göreceğiniz Akademik ve idari birimlerimizle ilgi detaylı bilgilendirmelerden oluşan sunum dosyaları ve videoları da sayfamızdan takip edebilirsiniz.

KTÜ SHMYO Ailesine Hoş Geldiniz!

Oryantasyon Programı İçin Önemli Bağlantılar

NOT: Program toplantısına sorunsuz katılım için yapılması gerekli işlemler için aşağıdaki bağlantılardan destek alabilirsiniz.

Microsoft Teams Yardımcı Yazılımı Hakkında Bilgi

Microsoft Teams Canlı Derslere Katılma Öğrenci Kılavuzu